Over mij

Mijn naam is Bjorn Simmering. Ik ben werkzaam als ambulant dienstverlener bij Auris, een instelling voor auditief en/of communicatief beperkte mensen.

In 2002 startte ik met een website over websites bouwen. Deze site, HTML-site bestaat niet meer, maar de artikelen heb ik wel overgezet naar deze site. Waar ik goed in ben is in het bedenken van ideeën. Een constant gevoel van borrelen in mijn hoofd. Soms zet ik deze ideeën om naar initiatieven.

Bjorn Simmering

Bjorn Simmering

Zo ben ik onder andere bezig geweest met een cursus website, een webwinkel voor mannen en een blog over mountainbike voor beginners. Daarna heb ik gekeken of ik me op een andere specifieke niche zou gaan richten.

Inmiddels is deze blog opgericht. Een blog met interviews van boeiende, inspirerende en interessante mensen binnen het onderwijs.
Mensen hebben mooie verhalen te vertellen en aan de hand van deze verhalen word ik, en jij als lezer hoop ik ook, geinspireerd om ook zelf weer dingen aan te pakken, te ondernemen of stappen te zetten in het leven.

Lijkt het je leuk om ook een interview te geven schroom dan niet om contact op te nemen!

Met vriendelijke groet,

Bjorn Simmering

p.s. Op About.me kun je nog meer over mij te weten komen!